Best of the Web Clubdag!

Clubdag

Een druilerige donderdagmiddag, nog een uur te gaan en even geen zin meer. Dus wat doe je? Je stuurt een balorige tweet de wereld in over een Best of the Web Clubdag. Ik zag het al helemaal voor me: Libelle zomerweek meets Mickey Mouse Clubhouse. Met petjes, goodiebags en een gratis Economist als uitsmijter voor de aanwezigen. Ik wilde net weer aan de slag gaan, toen de eerste enthousiaste aanmeldingen binnenkwamen…

 

Dus een clubdag het wordt. Wat mij betreft een mooie omschrijving voor wat in de praktijk gewoon een leuke borrel moet worden. Een borrel met mensen die elkaar dagelijks, wekelijks op twitter tegenkomen zonder elkaar ooit echt gezien te hebben. Een borrel van mensen die interesse hebben in economie en/of financiele markten. Twitter of niet, dat maakt niet uit. Ingangseis is dat je de Best of the Web wel eens leest. Geen clubcards, geen petjes. 

 

Deze update schrijf ik omdat ik wil inventariseren wat de beste avond is: 31 augustus of 7 september. Als je alletwee de dagen kunt, kan je dat ook aangeven. Je verplicht je uiteraard tot niets. Op deze manier krijg ik ook een beetje een idee om hoeveel mensen het potentieel gaat. Gaarne eerst je twitternaam en anders je gewone naam. Of je clubdag pseudoniem, uiteraard.

 

http://www.doodle.com/9dy3mgik758b8hg3

 

Details over locatie (in elk geval Amsterdam) en de uiteindelijke datum volgen later. Over de financiering ben ik nog diep aan het nadenken.

 

Lukas Daalder

 

3 thoughts on “Best of the Web Clubdag!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s